Life and Body Moves Personal Coaching | Ervaring-Life and Body Moves Body and Mindset Coach
Lisa raakte 8,7 kilo kwijt in 4,5 maand tijd met Life & Body Moves
Ervaringen, Performance, Fitness, Mindset, Coaching, Body, PT, Training
16626
post-template-default,single,single-post,postid-16626,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Lisa C.

Lisa C.

Mijn ervaring met Mirella – Body- & Mindset coach

September 2018 is waar HET allemaal begon voor mij… the beginning of my transformation journey.
Ik kwam op een punt waar de confrontatie met mezelf in de spiegel mij écht teveel werd en dit had zoveel meer effect op mij mentaal. Hoe ik het zou doen, geen idee … maar ik moest dit doen voor mezelf! En zo begon ik aan mijn traject, onder begeleiding van niemand minder dan Mirella! Nu ik hierop terug kijk kan ik alleen zeggen: wat was dit ZWAAAR (understatement) máár ik had op geen betere manier zo een ommekeer in me leven kunnen maken.

Bij Mirella gaat het niet alleen maar om workout oefeningen, maar ook coaching sessies die zoveel positieve invloed hebben op je mindset, gewoontes en meer. Één van mijn favoriete quotes gemaakt tijdens 1 van de sessies: “Nog even bestaat niet.”
En dat klopt! Doe het nu, maak nu die verandering, zet nu die prioriteiten voor jezelf, ga nu sporten en zo kan ik wel door gaan.
Ik heb zoveel geleerd en ben me van heel veel bewust geworden o.a. voeding, (slechte) gewoontes, onzekerheden en kan hier nu veel beter mee omgaan omdat mijn mindset is veranderd.
Het is niet makkelijk en die 200 burpees die je moet doen als je 1 week je target gewicht niet heb gehaald maken het echt niet veel beter, maar dat is de no-nonsense aanpak van Mirella waar je toch aan het einde dankbaar voor bent. Ze weet wat ze doet!

Ik kan pagina`s vol schrijven, maar dit moet je zelf meemaken. Het is nu het einde van mijn transformation journey en ik heb een lager vet percentage, een goed aantal kilo’s er vanaf, mentaal veel lichter maar sterker, en vooral veel liever voor mezelf! Ik ben er nog niet, maar ik weet nu wel waar ik wil zijn.

Ik ben Mirella duizendmaal dankbaar voor alles wat ze voor en met mij heeft gedaan. Dit is niet het einde maar mijn begin! Mijn advies aan een ieder (en ik ben het bewijs): Mirella is YOUR powerwoman to be if you want to make that healthy change in your life – physically and mentally. Laat je niet tegenhouden om een nog betere versie van jezelf te worden! #SelfLove

Lisa: -8,7 kilo

Startdatum: 13 september 2018 – Streefgewicht behaald: 31 januari 2019

 Herken jij jezelf in dit verhaal?

Neem dan telefonisch contact op: +31 6 8128 4458 of via mail: info@lifeandbodymoves.nl