Life and Body Moves Personal Coaching | Programma's - Life and Body Moves PT
Bekijk de programma's van Life and Body Moves en ga voor krachtig en blijvend resultaat op persoonlijk en fysiek vlak.
Programma, Performance, Fitness, Mindset, Coaching, Body, PT, Training, Dans
195
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-195,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Programma’s

Life & Body Moves werkt met zeer toegewijde mensen, vnl. vrouwen, die bewust kiezen voor krachtig resultaat op het gebied van body, voeding en mindset!

Power with Dance traject - Small Group

Meest gekozen traject door vrouwen. In 90 dagen leg jij de basis voor een krachtig fundament waarbij de focus ligt op training, mindset en voeding d.m.v. krachttraining en/of dans. Door te weten hoe jij je krachtiger kan doen voorkomen, is het belangrijk om te weten hoe jij jezelf ziet, hoe je overkomt op anderen en hoe jij beweegt. Door middel van dit programma zul jij na dit traject je zelfverzekerder voelen, krachtiger overkomen en je krachtiger voortbewegen.

Create Yourself - Small Group Training & Coaching

Het is wetenschappelijk bewezen dat het 90 - 120 dagen duurt voordat men een gewoonte als automatisch gaat ervaren en heeft afgeleerd of aangeleerd. In het 90 dagen traject wordt niet alleen de basis gelegd, maar zal er ook op het fundament worden gebouwd. Jij creƫert wie jij wil worden op fysiek vlak. Om krachtige en blijvende resultaten te behalen ligt de focus op mindset en fysieke training.

Effective 1-on-1 coaching

Tijdens het effective 1-on-1 traject wordt er een speciaal traject opgesteld speciaal gericht op jouw behoeften. Jij krijgt niet alleen wat je wil, maar ook wat je daadwerkelijk nodig hebt. Puur gericht op het bouwen en versterken van jouw fundament.

Meer weten?

Kies voor krachtig resultaat op het gebied van body, voeding en mindset. Maak een afspraak voor een geheel vrijblijvend intake gesprek. Er kan dan beter worden gekeken waarbij ik jou kan helpen.

Wacht niet te lang met het nemen van de eerste beslissing!

Pak de telefoon en toets in: +31 (0)681284458

Of je klikt op de link: “maak een afspraak”

Gallery 4

Meer weten? Maak een afspraak voor een geheel vrijblijvend intake gesprek, bel 06 8128 4458