Life and Body Moves Personal Coaching | Over ons - Life and Body Moves PT
Ga voor een krachtig en blijvend resultaat op persoonlijk en fysiek vlak, kies de High End Performance and Coaching van Life and Body PT
Ervaringen, Performance, Fitness, Mindset, Coaching, Body, PT, Training
305
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-305,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Over ons

Life and Body

Missie

Life & Body Moves heeft een missie.

En dat is het volgende:

  1. Vrouwen helpen zich te transformeren naar een hoger level op het gebied van Body, Voeding en Mindset.
  2. Vrouwen laten realiseren dat niet alle ballen hoog hoeven te worden gehouden, maar dat de juiste prioriteiten moeten worden gesteld, zodat de juiste balans kan worden gecreëerd
  3. Vrouwen naar een hoger level van bewustzijn, focus en commitment brengen

Visie

De visie die Life & Body Moves heeft voor een ieder is dat er een leven wordt gecreëerd die voldoet aan de normen en waarden die de cliënt heeft.
Het kennen, erkennen en herkennen van eigenwaarde, innerlijke kracht onafhankelijk van de meningen en omstandigheden van buitenaf.

Een leven waarbij er een onderscheid wordt gemaakt tussen fictieve waarheden en feiten op elk vlak van hun leven.

Mirella is haar onderneming Life & Body Moves opgestart waarbij zij met zeer toegewijde mensen, vnl. vrouwen, werkt die bewust kiezen voor krachtig en blijvend resultaat op persoonlijk en fysiek vlak.

Tijdens een geheel vrijblijvend intake gesprek wordt er gekeken tegen welke dingen je aanloopt op persoonlijk en fysiek vlak, welke patronen elke keer weer terugkeren waar jij vanaf wil of juist wil versterken en kijken wij waar wij voor jou van toegevoegde waarde kunnen zijn.
Mits jij 100% committed bent en eigen verantwoordelijkheid neemt voor jouw transformatie journey, dan alleen kunnen wij werken naar een transformatie die krachtig en blijvend is!