Life and Body Moves Personal Coaching | Blog-Life and Body Moves Body-& Mindset Coach
Persoonlijke blog over body- en mindset transformation d.m.v. fysieke training en mindset training
Ervaringen, Performance, Fitness, Mindset, Transformation, Coaching, Body, PT, Training
16610
post-template-default,single,single-post,postid-16610,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

My Personal Transformation Story

My Personal Transformation Story

First Stage Transformation Project |Denial

Het is maart 2015 en ik weeg op dat moment  100 kg.
Mijn dochter is op dat moment 1 jaar en 1 maand jong.
Never in my life woog ik zo zwaar.
“Hoe heb ik het zo ver kunnen laten komen,” zijn mijn gedachtes.
Vroeger grapte mijn vader altijd dat wanneer ik zou stoppen met dansen, ik dan echt wel in gewicht zou aankomen.
Waarop ik natuurlijk defensief reageerde, omdat ik toen zo mooi droog gespierd was en mijn 6-pack mijn trademark was.

 

Ik zat niet lekker in mijn vel en ik besloot een intake te doen bij een goede vriend van mij met wie ik vroeger samen heb gedanst.
Het was een heerlijke workout , een goed gesprek gehad, maar puntje bij paaltje besloot ik toch te wachten tot eind mei, want dan zou mijn vakantie geld worden gestort.
Hij gaf nog aan, zonde om zo lang te wachten, want dan kun je al 10 kg zijn afgevallen.
Op dat moment besefte ik nog niet dat ik mezelf aan het saboteren was, want” ik kon het toch zelf, ik heb toch veel gedanst en getraind vroeger.”
De maanden gingen voorbij, vakantiegeld gestort, maar kreeg een andere bestemming en ik ging door met mijn gezinsleventje met de ontevredenheid over hoe ik eruit zag en mij voelde.

December 2015 | No More
Ik ga met mijn dochter, die op dat moment bijna 2 jaar wordt, naar Ballorig.
Spelende met mijn dochter op de trampoline, laat ik haar na 10 sec zelf springen.
En toen ging het lichtje bij mij branden.
“Nee, dit kan zo niet langer meer, 100 kg, niet lang kunnen spelen met mijn dochter, elke week nieuwe spijkerbroek moeten kopen omdat ze aan de binnenkant scheurden en elke keer bevestiging zoeken bij mijn echtgenoot  of ik er wel goed uitzag.”Nee, dit kon echt niet meer, dit was niet meer de onafhankelijke, krachtige Mirella die wist waarvoor zij de dingen deed die zij deed.
Twee weken voor kerst ging ik letten op mijn voeding. Ik dronk destijd limonade als water en ruilde dat in voor alleen maar water. Destijd at ik  vaak 2 porties van het eten wat mijn man had gekookt (liefde gaat door de maag en niet alleen bij de man), maar besloot het bij 1 portie te laten.
De feestdagen bewust meegemaakt en geen rare sprongen gemaakt. Ik bedoel op een verjaardag ga je ook niet zomaar uitbundig eten, maar wel lekker eten. Lekker eten kun je ook bewust doen namelijk 😉

Januari 2016 | Hard Work Pays Off
Ik start bij DHPT na een goed gesprek te hebben gehad met Denise.
Toen begon ik echt in te zien dat ik vastzat in bepaalde patronen die mij niet hielpen om mijn transformatie in gang te zetten.  De zgn. legitieme redenen die ervoor zorgden dat ik niet verder kon kijken dan mijn neus lang was.
Excuses zoals: mijn man kan lekker sporten en ik moet thuis blijven met de kleine, 2)ik geef borstvoeding, dus hoe kan ik sporten, 3) als ik iets voor mezelf wil doen, dan moet de kleine mee, etc, etc. Allemaal voor mij geldige redenen om niet aan mijn ontevredenheid te werken en in mijn eigen sop gaar te koken.
Kostte het moeite om vaarwel te zeggen tegen deze patronen? Soms wel ja, maar dan hield ik mijzelf voor waarom ik hetgeen doe wat ik deed. Mijn visie en doelen zorgde ervoor dat ik hetgeen deed wat ik moest doen.

Kreeg ik tegenwerking van mijn omgeving? Oh zeker wel, want mijn man laat zijn liefde zien door eten. Dus als ik geen tweede portie at of iets anders had, was dat een belediging voor hem.

Wat kreeg ik terug na 30 kg  te zijn afgevallen in 5,5 maand: integriteit naar mezelf, consistency, zelfliefde, mijn eigen onderneming Life & Body Moves waarbij ik als body_ en mindset coach o.a. women in business help hun lichaam en mindset te managen d.m.v. fysieke training en mindset training.

Screenshot_20190115-002751_Instagram

Meer weten hoe ik jou kan helpen uit de cirkel te stappen, neem dan contact met mij op.

Mirella Naarden – Liefeld
Body- & Mindset coach
Life & Body Moves
E-mail: info@lifeandbodymoves.nl
Tel: +31 (0)6 812 844 58

 

Tags: