Life and Body Moves Personal Coaching | Ervaring - Life and Body Moves Personal Training
Natascha Ruimwijk raakte 7 kilo kwijt in 1,5 maand tijd via Life & Body Moves PT
Ervaringen, Performance, Fitness, Mindset, Coaching, Body, PT, Training
1
post-template-default,single,single-post,postid-1,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Natascha Ruimwijk

Life and Body PT Mirella Naarden-Liefeld

Natascha Ruimwijk

Vanochtend kon ik het niet laten ik ging op de weegschaal staan…
Tot mijn verbazing woog ik 87,3 kilo. Ik appte even later mijn coach Mirella en vertelde haar dit eindigend met deze smiley 😱. Ineens drong het tot me door en de tranen sprongen in mijn ogen. 7 kilo weg! Foetsie! In 1,5 maand tijd.

7 kilo weg in 1,5 maand tijd

Het is zo lang geleden en ik voel me heerlijk. Het gaat nog steeds wel met vallen en opstaan. Bij het vallen blijf ik echter niet meer zo lang liggen. Dit transformatie traject is een van de beste keuzes die ik heb gemaakt. Op naar de volgende 7 kilo. Ik ben er nog niet, ook al denkt dat reptielen brein de hele tijd dat dit al heel veel is. Nu wil ik meer.

Natascha Ruimwijk

Startdatum: 13 mei 2017 – Streefgewicht behaald: 5 juli 2017

 Herken jij jezelf in dit verhaal?

Neem dan telefonisch contact op met mij +31 6 8128 4458 of via mail: info@lifeandbodymoves.nl