Life and Body Moves Personal Coaching | Ervaring - Life and Body Moves Personal Training
In 5,5 maand 30 kg afgevallen zonder dieet met Life and Body Moves Personal Training.
Ervaringen, Performance, Fitness, Mindset, Coaching, Body, PT, Training
15939
post-template-default,single,single-post,postid-15939,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Mirella Naarden-Liefeld

Life and Body PT Mirella Naarden-Liefeld

Mirella Naarden-Liefeld

December 2015 woog ik 99 kg. Dit was voor mij een omslagpunt. Met mijn zwangerschap woog ik 99kg en 1,5 jaar later ben na afgevallen te zijn weer bijna 100 kg. Ik had nu geen excuus meer om mij achter te verschuilen. Twee weken voor kerst besloot ik het roer om te gooien en een commitment aan te gaan.

In 5,5 maand 30 kg afgevallen zonder dieet

Waarom wilde ik afvallen?  Mijn dochter van 1,5 jaar destijds moest een moeder hebben waarmee ze lekker actief kan spelen, wilde niet meer verplicht elke maand nieuwe spijkerbroeken moeten kopen, omdat ze elke keer aan de binnenkant scheurden door het schuren van de benen en natuurlijk mijn gezondheid. Ik raakte snel buiten adem en wilde de risicofactoren op het krijgen van o.a. hart-en vaatziekten en diabetes type II verlagen tot 0.

Tevens wilde ik een rolmodel zijn voor moeders, dansers, vrouwen en mannen die met hetzelfde te maken hebben gehad. Die vastlopen in vaste patronen en niet weten hoe eruit te komen of het stemmetje niet herkennen die hun vasthoudt in hun oude gewoonten. Dit was mijn commitment.

Ik liet de omstandigheden niet meer de baas zijn en ik herkende het stemmetje in mijn hoofd die ervoor zorgde dat ik elke keer in vaste patronen bleef draaien, waardoor ik het eerder kon tackelen en de bal sneller kon oprapen wanneer ik die liet vallen.

Mirella Naarden-Liefeld

 Herken jij jezelf in dit verhaal?

Neem dan telefonisch contact op met mij +31 6 8128 4458 of via mail: info@lifeandbodymoves.nl